×
Vergaderkamers bij Coolblue: Central Perk
  • 06 jun 2017
  • 2 minuten leestijd
Mondhoekjes

Vergaderkamers bij Coolblue: Central Perk

Bij Coolblue hebben we heel veel toffe vergaderkamers. Maar waarom hebben we die eigenlijk. Dat vertellen we je hier. Met vandaag in de hoofdrol: Central Perk.

Onze belangrijkste afdeling, de Klantenservice, heeft het allermooiste kantoor met ook nog eens het allerbeste uitzicht. Verschil moet er zijn, toch? In november verhuisden ze, omdat ze uit hun jasje waren gegroeid, van het hoofdkantoor op de Weena naar de Millenniumtoren om de hoek. Onze inmiddels 300 (!) klantenservice-helden mochten zelf ideeën opperen voor vergaderkamers in hun nieuwe kantoor. Ze kwamen met de meest populaire koffietent uit de jaren 90.  

En waar kun je het beste samen met je collega’s eten, bijkletsen over de vrijdagmiddagborrel en natuurlijk koffie drinken? Juist. Bij Central Perk. Dé koffietent voor vrienden. Dat vonden onze klantenservice-helden dus ook. We klap klap klapklapklapten meteen in onze handen van enthousiasme en gingen aan de slag. Een vergaderkamer werd het uiteindelijk niet, maar wel een kantine. Na een lange zoektocht naar dé Central Perk-bank wilden we het bijna opgeven. Die bank bestond gewoon niet meer, dachten we. Tot we een advertentie zagen op Marktplaats. En zo geschiedde. Central Perk in Rotterdam op grote hoogte werd een feit.

Wil je meer zien van wat er op het kantoor van Coolblue gebeurt? Ga dan naar onze Instagram-pagina.

Recent Nieuws

Verse vis.