×
Vergaderkamers bij Coolblue: Kopje
  • 17 aug 2017
  • 2 minuten leestijd
Mondhoekjes

Vergaderkamers bij Coolblue: Kopje

Bij Coolblue hebben we heel veel toffe vergaderkamers. Maar waarom hebben we die eigenlijk? Dat vertellen we je hier. Met vandaag in de hoofdrol: Kopje, niet mokken.

Het Kopje is geïnspireerd op snoep, Disney, de film Wreck-it-Ralph en keukenapparatuur (huh?!). Toen we een tijdje geleden (zeg maar gerust een hele tijd geleden) begonnen met het verkopen van keukenapparatuur, kwam het idee van de draaiende kopjes naar boven. Ja, net zoals ze die in Disney ook hebben. En… ons kopje kan ook draaien. Wie wil er nu niet even een rondje uitwapperen voor de start van een vergadering? Let wel op. Als je té hard draait, kun je ook in dit kopje misselijk worden.

Vergaderkamers bij Coolblue: Kopje

Vergaderkamers bij Coolblue: Kopje

De kleurrijke en met snoep-versierde muren zijn geïnspireerd op de film Wreck-it-Ralph. In eerste instantie wilden we ook het kopje roze maken. Maar als je de muren ziet, kun je je wellicht voorstellen dat dat iets té roze werd. Daarom bleef het kopje wit. Een goede keuze, al zeggen we het zelf. Nog een leuk feitje: Het kopje paste maar net, maar dan ook net door de deur. Gelukkig.

Op de deur staat: ‘Kopje. Niet mokken.’ Als we toch aan het mokken zijn, dan staat deze kamer garant voor een glimlach. Ook op een maandagochtend.  

Wil je meer zien van wat er op het kantoor van Coolblue gebeurt? Ga dan naar onze Instagram-pagina.

Recent Nieuws

Verse vis.