×
Vergaderkamers bij Coolblue: De Libellenstraat
  • 11 jul 2017
  • 2 minuten leestijd
Mondhoekjes

Vergaderkamers bij Coolblue: De Libellenstraat

Bij Coolblue hebben we heel veel toffe vergaderkamers. Maar waarom hebben we die eigenlijk? Dat vertellen we je hier. Met vandaag in de hoofdrol: De Libellenstraat.

Kom binnen en betreed de studentenkamer van Pieter. Het eerste bedrijfspand van Coolblue. Naast het kantoorgedeelte vond je hier ook het magazijn én de klantenservice. De scheve kast functioneerde dan ook vrolijk als voorraadruimte. Een pakketje werd ingepakt op de eerste inpaktafel van Coolblue: een radiator. En ja, Pieter had inderdaad een Coca-Cola-dekbedovertrek.

Tijdens de beginperiode van Coolblue deed de Beginbaas alles nog zelf. Met een ouderwets sms’je werd Pieter op de hoogte gebracht van een nieuwe bestelling. Die hij dan, jawel, met de fiets naar het postkantoor bracht.

Klanten die hun pakketjes kwamen ophalen, mochten best even op het bed zitten.

Aangezien het online shoppen nog in de kinderschoenen stond, kwamen mensen soms liever hun bestelling ophalen. ‘Klop klop. Wil je even binnenkomen?’ Klanten die hun pakketje kwamen ophalen, mochten best even op het bed zitten. Een bank was er namelijk niet.

Wil je meer zien van wat er op het kantoor van Coolblue gebeurt? Ga dan naar onze Instagram-pagina.

Recent Nieuws

Verse vis.