×
Wat vind jij van onze klantenservice-pagina?
  • 02 mrt 2018
  • 2 minuten leestijd
Elke dag een beetje beter

Wat vind jij van onze klantenservice-pagina?

Elke dag een beetje beter. Dat is waar we bij Coolblue voor staan. Zo zijn we elke dag bezig met testen op Coolblue.nl en Coolblue.be om ervoor te zorgen dat jij de juiste informatie kan vinden. Bijvoorbeeld ook op onze klantenservice-pagina. En over deze pagina willen we jouw mening. Graag open, eerlijk en direct.

Om jou zo goed mogelijk te helpen met al je vragen, zijn we op dit moment een nieuwe Klantenservice-pagina aan het testen. Misschien kun jij de pagina nog niet zien, omdat het een zogenoemde A/B-test is (in dit geval een A/B/C-test).

Hoe dat werkt? Jij wordt als bezoeker in een groep ingedeeld. Elke groep krijgt een andere variant van de pagina te zien. Dus als jij op onze klantenservice-pagina terecht komt, krijg je variant A, B of C te zien.

Als jij op pagina A, B of C bent beland, houden we in de gaten of je makkelijk het antwoord op je vraag kunt vinden. Dat doen we bij iedereen die op pagina A, B of C belandt. Bijvoorbeeld aan de hand van een vragenlijst aan het einde van je zoektocht. Uiteindelijk kunnen we dan mede dankzij jouw antwoorden bepalen welke pagina het best werkt.

Omdat we heel graag jouw mening willen horen, zie je hier de 3 pagina’s die we op dit moment testen. Dus, je voelt ‘m al aankomen: laat ons in de reacties op Facebook weten op welke pagina jij het makkelijkst jouw antwoord denkt te vinden. Wij zijn benieuwd!

Huidige klantenservice-pagina

Klantenservice pagina 1

Klantenservice-pagina 2

Recent Nieuws

Verse vis.