×
Vinden we cool: de LG Instaview Door-in-Door koelkast
  • 16 mei 2017
  • 3 minuten leestijd
De beste voor jou

Vinden we cool: de LG Instaview Door-in-Door koelkast

Een koelkast ziet er op het eerste gezicht meestal niet heel bijzonder uit. Maar dan heb je de LG Instaview Door-In-Door-koelkast nog niet ontdekt. Deze Amerikaanse koelkast heeft namelijk een unieke functie: hij heeft een glazen deur die, wanneer je er tweemaal op klopt, transparant wordt. Je zet dat verrassingstoetje voor je partner dus beter ergens anders neer.

Een koelkastdeur die transparant wordt na 2 keer kloppen, is niet alleen een cool snufje. Het is ook handig voor je energieverbruik. Want geef toe, we schrikken allemaal wel eens van die hoge energierekening. Met de LG Instaview Door-in-Door hoef je de deur niet te openen om te kijken of je genoeg flessen frisdrank koud hebt staan. Zo verliest je koelkast geen koude lucht en jij geen euro’s. Ook het deur-in-deur-systeem helpt hierbij. Doordat er een kleine deur in de grote deur verwerkt is, hoef je niet de hele koelkast te openen om snel je meest gebruikte producten te pakken. Biertje, iemand?

Altijd een koud drankje

De LG Instaview Door-in-Door heeft niet alleen een handige deur, maar ook nog een paar andere mooie functionaliteiten. Zoals de ijsdispenser. Hiermee weet je zeker dat je de hele zomer lang met een gekoeld drankje buiten zit. Een glas ijskoud water is ook mogelijk, want in de koelkast zit een watertap.

Ontdooien is niet nodig

Kijkt jouw partner je ook ijzig aan als je meldt dat de diepvriezer dringend ontdooid moet worden? Snappen we, want het blijft een rotklus. Die urenlang duurt. De LG Instaview hoef je niet te ontdooien, want door het No Frost-systeem circuleert de lucht beter en gaat het ijs niet ophopen. Behalve een bak roomijs misschien.

Wil je ook een koelkast waar je oneindig veel ‘knock-knock’-grapjes mee maakt? Je vindt de LG Instaview Door-in-Door op de shop van Coolblue.

 

Klop, klop

Is dit de LG Instaview Door-in-Door? Klopt.

Geplaatst door Coolblue op maandag 15 mei 2017

Recent Nieuws

Verse vis.