×
Vinden we cool: de TP-Link Deco M5 multiroom wifi-oplossing
  • 23 jun 2017
  • 3 minuten leestijd
De beste voor jou

Vinden we cool: de TP-Link Deco M5 multiroom wifi-oplossing

We kennen het allemaal. Zit je net op de bank om je favoriete serie te Netflix’en, is de kwaliteit van je internetverbinding slechter dan slecht. Om je tablet van op te vreten. Gelukkig is er een makkelijke oplossing binnen handbereik: de TP-Link Deco M5. Bespaar jezelf de nodige levensjaren aan frustratie door te investeren in een multiroom wifi-systeem als deze. Vertel me meer, zeg je? Oké.

Wat is multiroom wifi?

Multiroom wifi, de naam zegt het zelf. Deze wifi-technologie zorgt ervoor dat je wifi-signaal overal even sterk is, zodat je nergens meer last hebt van haperingen in het netwerk. Handig, toch? Doordat een multiroom wifi-netwerk bestaat uit een basisstation en losse “satelliet”-toestellen, garandeert deze set-up dat je zelfs in je kelder of op zolder even sterke wifi hebt. En dat is net wat je met de TP-Link Deco M5 in huis haalt.

Makkelijk uit te breiden

Maar wat als ik plotsklaps rijk word en verhuis naar een kasteel dat 30 keer zo groot is als mijn huidig appartement? Logische vraag. Maar niet getreurd, dat geeft geen problemen. Het leuke aan de TP-Link Deco M5 is dat dit systeem erg makkelijk uit te breiden is vanuit de basisset. Je schaft gewoon enkele extra modules aan en klaar is kees. Zo kan je zelfs in de donkerste kerker van je kasteel hypersnel surfen. Handig!

Veilig WC-surfen

Als er één plek is waar feilloze wifi niets minder dan een levensnoodzakelijk middel is, is het wel op het toilet. Want tja, wat moet je anders doen? Etiketten lezen van de wc-eendjes? Juist ja. Ontwijk dit vreselijke scenario door ook je kleinste kamer te voorzien van multiroom wifi. Met een simpele module in de buurt surf je als de beste wanneer de natuur weer even aandringt. Zodat je zonder problemen opzoekt welke wc-middel nu echt het beste reinigt. Of snel een Youtube-video bekijkt over het effect van zeepkleuren op je toilet. Boeiende, nuttige dingen.

Kabels verleden tijd

Heb je soms ook het gevoel dat je een gediplomeerd slangenbezweerder moet zijn om je eigen kabeljungle te overwinnen? We weten het, niemand wordt gelukkig van al te veel kabels en snoeren. Behalve misschien die jongen uit Home Alone. Met multiroom wifi heb je genoeg aan de draadloze satellieten om al je apparaten te voorzien van een betrouwbaar wifi-signaal. Win-winsituatie voor iedereen. Moet je wel even andere verrassingen verzinnen voor je inbrekers.

Ook benieuwd geworden naar de TP-Link Deco M5 en de voordelen van multiroom wifi? Ontdek het op onze shop!

Recent Nieuws

Verse vis.