×
Vliegende start bij Coolblue
  • 17 feb 2020
  • 3 minuten leestijd
Werken bij Coolblue

Vliegende start bij Coolblue

Ben je net klaar met studeren, je stage of traineeship en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kies dan voor de Startbaan bij Coolblue! Maak een vliegende start in de e-commerce of logistiek bij het meest klantvriendelijke bedrijf van Nederland. Samen kiezen we een uitdagende functie als startpunt. Daarna creëer je zelf je vervolgpad op basis van jouw kwaliteiten en ambities. 

Waarom Coolblue?

Door onze harde groei en grote schaal hebben zelfs de kleinste verbeteringen die jij doorvoert een grote impact. Bovendien hebben we alle onderdelen van de klantreis zelf in huis: we bouwen onze eigen software, hebben onze eigen bezorgservice, fysieke winkels, klantenservice en magazijn. Volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien dus. 

Natuurlijk krijg je hier de juiste ondersteuning bij, met persoonlijke begeleiding en een trainingsprogramma in onze eigen Studiefabriek. We leren je succesvol werken op de Coolblue-manier: resultaatgericht, klantgericht en data-gedreven. Zo word je elke dag een beetje beter.

Enthousiast?

Bekijk de vacatures:

Zie je de video niet? Accepteer dan de cookies.

Zie je de video niet? Accepteer dan de cookies.

Meer weten?

Recent Nieuws

Verse vis.