×
Waait niet over: de PopSocket
  • 05 jul 2017
  • 2 minuten leestijd
De beste voor jou

Waait niet over: de PopSocket

Van sommige producten denk je als je er voor het eerst over hoort: Tuurlijk, waait wel weer over. Totdat je doorkrijgt dat dit niet gaat gebeuren. En het product eigenlijk best wel handig is. Dat is het geval met de PopSocket. Wat het precies is en waarom wij het nu op onze smartphone hebben geplakt? We leggen het je uit.

Een PopSocket klinkt als iets ongemakkelijks voor aan je voeten. Dat is dus niet zo. Een PopSocket is een soort button die je op je smartphone of tablet plakt. Niet alleen voor de sier, want de button heeft ook een functie. Wanneer je ‘m naar buiten trekt, heb je namelijk een standaard of handgreep aan je tablet of smartphone zitten. Je houdt hierdoor je apparaat stukken gemakkelijker vast tijdens het nemen van een selfie. En je zet je tablet of mobiel met de button recht overeind op tafel neer. Handig als je tijdens het eten wil Netflix’en (ja, geef het maar toe. Dat doe jij ook).

Er is wel een klein nadeel aan zo’n PopSocket. Je maakt 10 keer zoveel selfies. En dineren zonder Netflix-serie op wordt steeds lastiger. Gebruiken op eigen risico dus.

Wil jij ook meedoen aan deze niet-overwaaiende PopSocket-trend? Je vindt de PopSocket op de shop van Coolblue.

 

Recent Nieuws

Verse vis.