×
Wat Team Aankleding doet bij Coolblue
  • 09 mei 2018
  • 3 minuten leestijd
Werken bij Coolblue

Wat Team Aankleding doet bij Coolblue

Het is blauw en oranje én je kan het aanraken. Dit is het werk van Team Aankleding. Het team dat zorgt dat onze aankleding tot in de puntjes verzorgd is. Van Coolblue-mok tot onze blauwe muren. Wat hier allemaal bij komt kijken? Dat vertellen Bart en Valérie, onze Merkaankleders.

Vertel eens, wat doet een Merkaankleder?

Die vraag krijgen we wel vaker. Als Merkaankleders zorgen wij voor de aankleding van onze panden, werkkleding van Coolblue’ers, fan-producten en drukwerk. We zijn betrokken bij het hele proces: van aanvraag tot concept tot materiaalkeuze én natuurlijk het eindproduct. Dit is best uniek, want vaak besteden bedrijven dit uit. Maar wij controleren graag zélf de kwaliteit en zorgen dat alles écht Coolblue is.

Hoe ziet het team eruit en met wie werk je veel samen?

Vanzelfsprekend ziet Team Aankleding er natuurlijk altijd goed uit, tot in de puntjes. We zijn in ons team met z’n tweeën: Bart (Aankleedbaas) en Valérie (Merkaankleder). Dat lijkt misschien weinig, maar omdat onze collega’s ook vaak goede ideeën hebben, werken we veel samen met verschillende afdelingen. Bijvoorbeeld met Team Tekst voor nieuwe stickers of bebording.

 Wat was je leukste project tot nu toe?

Bart: Dat is een lastige keuze. Voor mij springen 2 projecten er echt bovenuit: het opzetten van de nieuwe Coolblue-kleding en de bestickering en bebording van ons gehele magazijn (88.000m2). Beide projecten hebben zichtbaar resultaat. Elke keer als ik in ons magazijn ben zie ik Coolblue’ers in hun Coolblue-kleding lopen, daar word ik wel blij van.

Valérie: Eigenlijk zijn alle projecten erg leuk. Of het nu het ontwikkelen van een paperclip of een nieuw kantoorpand is, want je leert altijd superveel. Ik ben heel trots op ons Belgische hoofdkantoor in Berchem wat ik heb mogen aankleden. Maar ik kan ook echt blij worden wanneer we een nieuwe verf ontdekken die precies bij onze Pantone kleur hoort.

Welk Coolblue-product zou je niet willen missen?

Bart: Mijn Coolblue notitieboekje. Door het handige vakje kan ik mijn visitekaartjes en Pantone stalen er perfect in bewaren. Zo kan ik elk moment checken of een bepaalde kleur goed is.

Valérie: De nieuwe Coolblue-pen. De pen is nog niet binnen, maar ik ben uren bezig geweest met het uitzoeken van de beste vulling, het juiste model en de perfecte coating. Met de 2 nieuwe Feit/Slogans (Nederlands en Engels) die de pen helemaal afmaken, kan ik echt niet wachten tot ze klaar zijn.

Wat is je lievelingskleur?

Bart: navy blue

Valérie: Pantone 2925C

Benieuwd hoe je met de nieuwe Coolblue-pen schrijft? Of gewoon op zoek naar een nieuwe baan? Bekijk snel onze vacatures op Werkenbijcoolblue.nl.

Recent Nieuws

Verse vis.