×
Welke koelkast past bij jou?
  • 20 jul 2017
  • 4 minuten leestijd
De beste voor jou

Welke koelkast past bij jou?

Ah, de koelkast. Het blijft één van de handigste apparaten die je ooit zal bezitten. Want eten laten bederven binnen 24 uur is zo 19de-eeuws eigenlijk. Op warme zomerdagen zorgen ze bovendien voor de nodige verkoeling. Van hardwerkende student tot 12-hoofdig gezin, zo’n trouwe handlanger in huis is altijd handig. Maar koelkasten komen tegenwoordig in alle vormen en prijsklassen op de markt. Hoe weet je nu welke koelkast het beste bij jou past? Lastig, al die keuzestress. Maar niet getreurd, we helpen je alvast op weg.

Groot

Ben je op zoek naar een bescheiden koelkast, omdat je zelf een bescheiden eetlust hebt? Maar wil je evenzeer een volledige bierkrat erin kwijt? Je weet wel, voor je gasten. In dat geval is de Inventum CKV500  een goede optie. Met zijn inhoud tot 86 liter en een vriesvak tot 10 liter ben je zo goed als zeker dat je al je bescheidenheid in deze tafelmodel koelkast kwijt kan. En met de verstelbare plateaus wordt dat al helemaal gemakkelijk. Handig!

Groter

Wanneer je graag met 4 gevulde tassen van de winkel thuiskomt, heb je best een koelkast nodig die wat aankan. De LG GBP20PZCFS is daarvoor de geknipte keuze. Voor een koel-vriescombinatie beschikt deze immers over niet alleen een energiezuinig gebruik, maar is hij ook erg stil voor een koelkast. Bovendien kan je bij deze ninja van een koelkast ook genieten van een extra groot koel- en vriesvak. Daarmee ga je dus helemaal los op de ijsjesafdeling.

Grootst

Heb je een heel leger hongerige monden te vullen? Of heb je gewoon nood aan een koelkast die alles kan? Dan kan je de Samsung RS53K4400SA in overweging nemen. Met deze Amerikaanse koelkast voorzie je zonder schroom de grootste hordes  van optimaal gekoelde drankjes, snacks en desserts. Wel eerst zorgen dat hij gevuld is. En met de ingebouwde watertap en ijsdispenser hoef je helemaal geen water in te vriezen. Geen gepruts meer met die verdraaide ijszakjes. In deze kolos heb je maar liefst 361 liter aan koelruimte, gepaard met 174 liter aan vriesruimte. Dat is genoeg plek voor bijna 80 gekoelde ananassen en 67 diepvriespizza’s, mocht je je dat afvragen. Daar kom je wel een kleine week mee voort, denken we dan.

Ook op zoek naar een geschikte koelkast? Op de shop van Coolblue vind je koelkasten in alle formaten. Zo hoef je niet meer te wachten op de vrieskou om je gerechten te verkoelen.

Recent Nieuws

Verse vis.