×
Welke step past bij jouw kleine?
  • 11 mei 2017
  • 3 minuten leestijd
De beste voor jou

Welke step past bij jouw kleine?

Of je nu 4 of 34 jaar bent: steppen is heel veel leuker dan wandelen. En dat weet je kleine maar al te goed. Zeurt hij of zij al tijden om een step, maar weet je niet zo goed welke step het beste bij je kleine past? Wij leggen de verschillen uit. En daar heb je zelf ook wat aan, want veel steppen zijn ook prima geschikt voor volwassenen. Handig wanneer je kind niet thuis is.

De kinderstep

De kinderstep gebruikt je spruit om mee rond het huis te steppen en is geschikt voor een leeftijd tot 12 jaar oud. Doordat deze step skatewielen heeft, is hij minder geschikt voor lange afstanden, maar je rijdt er wel met gemak mee over alle drempels van de wijk. Ook fijn: de wielen laten geen strepen in huis achter. Voor als je kind het begrip ‘buitenspelen’ nog niet helemaal begrijpt.

De stuntstep

Gaat je kleine het liefst naar het skatepark om daar te stunten? Dan is een stuntstep een goede optie. Deze step is extra stevig, niet opvouwbaar en geschikt voor een hoge belasting. Kortom: je kleine maakt hier met gemak een Bri-Flip mee. Mocht dat je iets zeggen. Wanneer je nog niet helemaal overtuigd bent van je kleine z’n stuntkwaliteiten is een kinderhelm geen overbodige luxe. Zit jij tenminste ook met een gerust hart thuis.

De autoped

Doordat de autoped grotere wielen met schuim- of luchtbanden heeft, is deze step fijn om mee te nemen voor lange afstanden. Bijvoorbeeld wanneer je kleine naar school gaat. Of bij z’n vriendjes gaat spelen. De autoped is wat comfortabeler dan een gewone kinderstep en houdt makkelijk een hoge snelheid vast. Maar dat is misschien niet het beste argument om jou te overtuigen.

Ben je benieuwd welke steppen Coolblue allemaal heeft? Op onze shop vindt je steppen in alle kleuren en formaten.

Recent Nieuws

Verse vis.