×
Welke ventilator past het beste bij jou?
  • 19 jun 2017
  • 4 minuten leestijd
De beste voor jou

Welke ventilator past het beste bij jou?

Heb je slapeloze nachten door de hitte? En bewaar je het liefst 15 centimeter afstand tussen jou en je partner, zodat je niet aan elkaar vast blijft plakken (letterlijk)? Dan is een ventilator best handig. Wij zetten alvast de beste ventilator-opties voor je op een rij. Jij hoeft er alleen nog maar een voor je favoriete stoel neer te zetten wanneer de hittegolf toeslaat.  

De ouderwetse ventilatorTristar VE-5973

Hij staat met een reden al jarenlang in bijna elke woning van je vriendenkring. Een tafelventilator zoals de Tristar VE-5973 is namelijk compact, zorgt voor genoeg ventilatie en is makkelijk te bedienen. Bovendien heeft hij een roteerbare stand waar je hond blij van gaat blaffen. Het enige nadeel is dat de hoogte niet verstelbaar is. Je parkiet heeft dus pech. 


De stille ventilatorBestron DFT430

Is de temperatuur in je woning ‘s nachts te vergelijken met Death Valley? Dan wil je een ventilator die zonder irritant gezoem je slaapkamer koelt. Bijvoorbeeld de Bestron DFT430. Deze torenventilator koelt in 3 verschillende snelheden en heeft een rotatiestand. Handig wanneer je niet de hele nacht een koele bries in je gezicht wil krijgen. 


De magische ventilatorDyson AM09 Hot + Cool

Een ventilator is een vrij suf apparaat. Daar zijn we het waarschijnlijk wel over eens. Maar de Dyson AM09 Hot + Cool voelt toch een beetje magisch aan. De ventilatorbladen ontbreken bij dit apparaat waardoor je je rechterarm dwars door de opening heen steekt. Bovendien heeft de AM09 ook een verwarmingsstand. Voor als dat broeikaseffect toch wat tegen lijkt te vallen. 


De ontbrekende ventilatorCoolblue Vriendenboek

Een tropisch warme woning is best handig. Bijvoorbeeld voor hot yoga-lessen. Of het kweken van een palmboom in je woonkamer. In deze gevallen heb je dus helemaal geen ventilator nodig. Mocht de hitte alsnog naar je hoofd stijgen, dan pak je gewoon een boek of tijdschrift tevoorschijn. Kies wel voor een dikke variant om mee te wapperen. Het Coolblue Vriendenboek bijvoorbeeld. 

Zit je met een tijdschrift te waaien, maar heb je toch liever een ventilator in huis? Op de shop van Coolblue vind je ventilatoren in elk formaat.

Recent Nieuws

Verse vis.