×
Wij hebben een écht Coolblue-kasteel. Komt dat zien.
  • 11 okt 2017
  • 3 minuten leestijd
Mondhoekjes

Wij hebben een écht Coolblue-kasteel. Komt dat zien.

Trompetgeschal! Waan je voor even terug in de middeleeuwen. Weliswaar de kartonnen middeleeuwen, maar dat mag de pret niet drukken. De deuren van ons spiksplinternieuwe Doosjeskasteel staan op het punt geopend te worden. Maar voordat er in deze kamer geridderd, euh, vergaderd kan worden, hebben we jouw hulp nodig.

In ons Doosjeskasteel ben je voor even de heerser van een heus kasteel. Deze vergaderkamer heeft onze oude ‘Doos’ vervangen. Niet alleen huisdieren zijn namelijk gek op onze dozen, wij vinden ze ook leuk en maken maar al te graag nog zelf Pakketpret-kunstwerkjes. We wilden dan ook heel graag weer een vergaderkamer waar onze dozen centraal staan. En omdat ons innerlijk kind nog altijd graag riddertje speelt, werd het idee van het Doosjeskasteel al gauw geboren. Inmiddels is ons Coolblue-kasteel een feit.

Van strijdplan naar formatie

We gaan even terug in tijd. Voor het kasteel zijn weg vond in ons kantoor in Rotterdam, moest er goed nagedacht worden over de tekening en plaatsing. Er werd niet alleen nagedacht over de buitenkant van het kasteel, dat natuurlijk uit dozen moest bestaan. Maar ook een kasteeltuin en hut van dekens om riddertje in te spelen (of om in stilte te werken) mochten niet ontbreken. Na een aantal brainstormsessies werden er definitieve schetsen van het kasteel gemaakt en kon de creatie van start gaan. En zoals je ziet is de vergaderkamer bijna af. Alleen er mist nog wat: Pakketpret-kunstwerken om ons kasteel mee te versieren.

Doosjeskasteel

Doosjeskasteel

Pakketpret-ridders, wij hebben jullie nodig

Verzamel al je blauwe doosjes en gooi je creativiteit in de strijd. Wij zijn namelijk op zoek naar jouw mooiste Pakketpret-kunstwerk. En niet zomaar een kunstwerk. Een kasteel verdient natuurlijk het allerbeste. Denk jij een fantastisch Coolblue-wapenschild, zwaard of koninklijke kroon te kunnen maken? Deel dan een foto van je kunstwerk onder onze post op Facebook. De mooiste kunstwerken worden bekroond met een plekje in ons Doosjeskasteel.

Recent Nieuws

Verse vis.